Διοίκηση - Στελέχη

Sfakianakis Insurance A.E.
ΣΤΕΛΕΧΗ

Παναγιώτης Ανωγιάτης: Γενικός Διευθυντής

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μαρία Παπακώστα: Προϊσταμένη Λογιστηρίου

e-mail: m_papakostaΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μαρία Πενέση: Προϊσταμένη Ανάπτυξης Εργασιών RETAIL

e-mail: m_penessiΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Το ανθρώπινο δυναμικό της SFAKIANAKIS INSURANCE A.E. υποστηρίζει καθημερινά τις ανάγκες των ασφαλισμένων με υπευθυνότητα και συνέπεια.
Το προσωπικό της εταιρίας διαθέτει:

  • Εξειδικευμένη γνώση
  • Πολύχρονη εμπειρία
  • Εξοικείωση με τη χρήση νέων τεχνολογιών
  • Υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης του ασφαλισμένου

Η εταιρία μας με γνώμονα την προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της συμμετέχει  σε προγράμματα εξειδίκευσης και επιμόρφωσης σε ετήσια βάση. Η δέσμευσή μας στις αξίες της εταιρίας επιτυγχάνεται με την συνεχή στήριξη, βελτίωση και επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό.

 ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ